17 юли, 2008

Cuisinemo

Опитвам се да си правя списък със пълнежи за кухи дни
и научих за себе си, че ме засищат само...хора.

Миналата седмица пробвах пълнеж с роднини и ми се отрази слабително, нервно, тикозно и доста уютно. Беше овкусен с малина, вишна и манго.
Преди това пробвах него. Беше вкусно и по езика ми останаха линийки мента, фиде и някой беше изпуснал два хубави парфюма, които за малко да вгорчат рецептата ,но се получи добре в крайна сметка и оттогава не съм го виждала.

За тази седмица съм замислила да забъркам малко калифорнийско вино с метален привкус, едното от които със сигурност ще отпадне или ще се изпари от епруветката.

Около 15-ти август става още по-объркано заради MTV и Ади, които нямам смелостта да съчетая, а и едното не мога да изям заради реванш. Ще го гледам в youtube.com може би....може би..

Напоследък закусвам с една вечна любов в подлеза за работа.С него закусвам бързо, защото сме в противоположни посоки, а по неговите устни от мен остава само една бита сметана. Мен пък цял ден ме мъчи вкус на горчиво адреналинско нескафе, което ме пълни с токсични емоции и обгазява хората около мен.